-
2021
1/17
whiskytanuki さん
満足度 4.0
而今 特別純米 火入れ 2018 BY
Jikon Tokubetsu Junmai 2018 BY
---
Rice (原料米):
Kojimai (麹米): Yamadanishiki 山田錦 20%
Kakemai (掛米): Hattannishiki 八反錦 80%
Yeast (酵母): N/A
ABV (アルコール度数): 16%
Bottling Date (製作年月): 2019.07
Temperature (温度): 7-10°C
---
Nose (香り): Melon (メロン), floral (花), citrus (柑橘類), sweet rice (甘いの米)
Palate (味):
Medium- body, Medium acidity, clean flavours
Melon(メロン), rice(米), mineral (鉱物)
Finish (余韻): Medium+, rice(米), light honey(うすかなのはちみつ), balanced acidity (酸味のバランスは良い)
---
Very nicely balanced tokubetsu junmai, still very fresh, loaded with sweet melon notes and very pleasant to drink!特定名称 特別純米
原料米 麹米:山田錦 20% | 掛米: 八反錦 80%
テイスト ボディ:普通 甘辛:普通
而今 (三重 / 木屋正酒造)
而今が購入できる通販
Black Friday Limited ブラックフライデー而今 純米大吟醸 NABARI 720ml 化粧箱付御誕生日祝 御祝 内祝 御結婚祝 還暦祝クリスマス プレゼント 贈り物 御歳暮VIP 極み 超豪華 贅沢 ニッチ 1980年 昭和 レトロ